İnternette Arama Yaparak Para Kazanın

İnternette arama yaparak para kazanın

“NakitNinja’nın temel hedefi okurlarının finansal yaşamını iyileştirmektir. Aynı vizyonu paylaşan diğer şirketlerle ortaklıklar yürütüyoruz. Bu yazıdaki bazı bağlantılar ortaklarımıza ait olabilir. Bizler bu şekilde kazanç sağlıyoruz.”

internette arama ninja ikon

Zorluk

Zorluk Düşük
Düşük

Zaman

Zaman Orta
Orta

Gelir

Gelir Orta
Orta

İnternetten ne kadar zamanınızı işiniz, okulunuz, alışverişiniz veya aklınızdaki sorulara cevap bulmak için harcıyorsunuz? Peki internette gerçekleştirdiğiniz her arama için para kazanma fırsatınız olsaydı ne olurdu?

Bu fikir kulağa ne kadar çılgınca geliyor olsa da, internette arama yaparak para kazanmak mümkün. Tabi ki Google’da herhangi bir şey aratarak para kazanmanız mümkün değil. Bunun için ücret veren bir arama sitesine ihtiyacınız var.

Bu tür siteler size nakit veya ödül yoluyla ödeme yapan sitelerdir. Her sitenin işleyiş mantığı birbirinden farklıdır öte yandan herhangi birine kaydolmak ve bu siteleri arama yapmak için kullanmak size ek gelir Elde etme fırsatı tanır veya ücretsiz ürünler kazanmanızı sağlar. 

Instagram veya YouTube kanalı açmak gibi fazla zamanınızı almayacağı için internetten para kazanmaya başlamanın iyi bir yoludur.  İnternette sadece arama yaparak zengin olamayacağınızı bilmeniz gerekir, fakat bu siteler sayesinde hala internetten para kazanabilir veya ihtiyacınız olan ürünleri internetten bedava olarak elde edebilirsiniz.

İşe internetten en popüler arama yaparak para kazanabileceğiniz arama siteleri:

net metrik arama simgesi

Zorluk

Zorluk Düşük
Düşük

Zaman

Toplam Süre Düşük
Düşük

Gelir

Kazanç Potansiyeli Orta
Orta

SwagBucks size internetten yaptığınız her arama için Swag Parası (Bucks) ödeyen bir arama portalıdır. Yeteri kadar Swag Parası kazandığınız zaman, bunu gerçek paraya çevirip PayPal hesabınıza aktarabilir veya SwagBucks.com’daki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Her siteden kazanacağınız miktar farklılık göstermektedir. Arama tuşuna bastığınızda 3 TL ile 300 TL arasında değişen miktarlar kazanabilirsiniz. Buna ek olarak, daha fazla Swag Parası kazanmak için SwagBucks üzerinden alışveriş edebilir veya özel tekliflerden yararlanabilirsiniz. 

SwagBucks sayesinde ücretli anket doldurarak para kazanma şansını as ele geçirirsiniz. Eğer bu iki farklı kazanç yöntemi nine güzel bir bir şekilde araya getirirseniz, her ay güzel miktarlar elde edebilirsiniz. Yine de bu miktar, kripto paranın ne olduğunu ve nasıl para kazandırdığını öğrenerek elde edeceğinizden çok değildir.

ZoomBucks, SwagBucks’a oldukça benzer olup sadece internetten arama yaparak değil diğer yollarla as hızlıca para kazanma nızı sağlar. Burada anket doldurarak, oyun deneyerek ve video izleyerek para kazanabilirsiniz. ZoomBucks’ın bir güzel özelliği de burada para çekmeniz için gereken sınırın 650 Puan yani 15 TL olmasıdır. Ayrıca sadece kayıt olduğunuz anda bile 150 Puan kazanırsınız.

3. InteradMedia

InteradMedia PayPal üzerinden nakit ödüller dağıtır ve bunu internet üzerinden arama gerçekleştirdiğinizde yapar. Paranızı, 75 TL olduktan sonra portal üzerinden çekebilirsiniz. Site internetten arama yaptığınız dakika başına size 0.003 TL öder. Dolayısıyla, bu site internette geçirdiği zamanın büyük bir kısmını arama yaparak harcayan insanlar için uygundur.

Maddi sorunlarla boğuşmaya son verin. Hemen para kazanmanın bir yolunu bulun.

İnternetten para kazanarak hayatlarını değiştiren binlerce kişiye katılın…
15+ farklı yöntem, hepsi kanıtlanmış, hepsi kazançlı.

ninja düşen para
Ekstra para kazanmak mı istiyorsunuz?

İnternetten Para Kazanmak için en iyi yöntemleri listeledik.

Tek yapmanız gereken birini seçip bugün kazanmaya başlamak.

metrik simgesi olan ninja

4. Scour

Scour size Bing , Google ve Yahoo gibi arama motorlarından gel sonuçları gösterir. Siteden her arama yaptığınızda ve buna ek olarak, bu sitelerden hangisinin en iyi sonucu verdiğini söyleyerek de fazladan puan kazanırsınız.

Her gün, 100 taneye kadar yaptığınız aramalarda puan kazanırsınız ve ortalama olarak arama başına 3 puan kazanırsınız. Ayrıca, arkadaşlarınıza sayfayı önerdikçe, arkadaşlarınızın kazandığı puanların ¼’ü kadarını kazanırsınız.

Scour’un bir güzel özelliği de arama yapmaya çok zamanınızı harcıyorsanız çok hızlı şekilde puan biriktirebiliyor oluşunuzdur. Bu sitede 6500 Puan 75 TL’ye eşittir, bunu PayPal hesabınıza aktarabilir veya Visa Hediye kartı olarak adresinize göndertebilirsiniz.

Blingo şimdiye kadar bahsettiğimiz siteler gibi size yaptığınız aramalar üzerinden para veya puan vermez. Bunun yerine, here arama yaptığınızda size ödül kazanma fırsatı verir. Sadece arama yaparak günde 25 defaya kadar kura çekimlerine katılabilirsiniz. 

Neredeyse her saat başı, site ödülü kazanan şanslı kişiyi açıklar ve sinema bileti gibi ödüller dağıtır. Bazen ise bu ödül araba dahi olabilmektedir. Bu bir sitede kayıt oluşturabilmeniz için Amerika’da ikametgâh ediyor ve en az 13 yaşında olmanız gerekmektedir.

Razoo ödül ve puan kazanmanızı sağlayan bir arama sitesidir. Her arama yaptığınızda, ücretsiz bir Amazon Hediye kartı kazanma fırsatı yakalarsınız. Buna ek olarak, arama sonuçlarında çıkan siteleri inceleyerek ve bunlar hakkında inceleme yazarak puan kazanırsınız. Siteye kazandırdığınız here yeni üye de sizin için puan anlamı taşımaktadır. Bunlara ek olarak, eğer siteye üye yaptığınız arkadaşınız

Amazon Hediye kartı kazanırsa, siz de otomatik olarak bu kartlardan kazanırsınız.

IRazoo üzerinden kazandığınız puanlar sayesinde alışveriş yapabilirsiniz. Bu puanlarla satın alabileceğiniz ürünlere örnek olarak video oyunlar ve video oyun aksesuarları, kameralar ve MP3 oynatıcılar gösterilebilir.

7. SupportingFriends

İnternette arama yaparak para kazanınSupportingFriends kullandığınızda para kazanmanızı sağlayan geleneksel sitelerden birisi değildir. Bu site maddi yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlarınız veya aile bireyleriniz için para kazanmanızı sağlayan bir Yahoo! Hizmetidir. 

Site, elde ettiğiniz gelirin yarısını, sizin daha önceden belirlediğiniz kişinin eline 30 gün içinde geçecek şekilde o kişiye gönderir. Bu bir miktarı hayır kurumuna bağışlamaya da karar verebilirsiniz.

8. Bing Rewards

Bing, pazar payını artırmak ve Google tarafından kendi tarafına müşteri çekmek istemektedir. Dolayısıyla, insanları Bing arama motoruna yönlendirmekte, burada yaptıkları aramalar üzerinden insanlara nakit veya ödül şeklinde seçenekler sunmaktadırlar. Bu seçenekler sıkça değişmektedir, dolayısıyla şu an hâlihazırda nasıl bir ödülün olduğunu görmek için Bing’e girmek yararlı olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top